Meteen naar de inhoud

HEMA

Herkenbaar design

HEMA’s succes is niet alleen te danken aan de aantrekkelijke prijzen, maar ook aan het unieke, herkenbare design van de producten. HEMA staat bekend om zijn minimalistische, functionele en kleurrijke ontwerpen die passen bij de Nederlandse smaak en mentaliteit. Dit zorgt ervoor dat de producten zowel praktisch als aantrekkelijk zijn, en dat ze naadloos in het dagelijkse leven van de consument passen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen HEMA. Zo zet het bedrijf zich in voor het reduceren van verpakkingen, het gebruik van duurzame materialen en het minimaliseren van voedselverspilling. Door samen te werken met verschillende partners en leveranciers streeft HEMA ernaar om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een betere toekomst.

Webshop

Naast de fysieke winkels heeft HEMA ook een sterke online aanwezigheid met haar webshop, die een breed scala aan producten aanbiedt en waar klanten kunnen profiteren van exclusieve aanbiedingen. Bovendien heeft HEMA een loyaliteitsprogramma, ‘meer HEMA’, waar klanten kunnen sparen voor kortingen en genieten van gepersonaliseerde aanbiedingen.

Geschiedenis HEMA

HEMA, oftewel de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, is een van de meest iconische winkelketens in Nederland. Opgericht in 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac, begon HEMA als een warenhuis met vaste, lage prijzen, en groeide het uit tot een geliefd merk dat vandaag de dag nog steeds in vele winkelstraten te vinden is.

Het oorspronkelijke concept van HEMA was geïnspireerd door het succes van Amerikaanse warenhuizen zoals Woolworth. Het idee was om kwalitatief goede producten aan te bieden tegen lage, ronde prijzen, waardoor een breed scala aan huishoudelijke artikelen, kleding en voedingsmiddelen toegankelijk werd voor het grote publiek. Dit concept sloeg aan en zorgde voor een snelle groei van het bedrijf.
Buitenland

In de loop der jaren heeft HEMA haar activiteiten uitgebreid naar verschillende Europese landen en zelfs daarbuiten. Ondanks de internationale groei blijft het merk trouw aan zijn Nederlandse roots en de oorspronkelijke filosofie van kwalitatief goede producten tegen betaalbare prijzen. HEMA’s aanhoudende populariteit en groei maken het tot een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse winkelervaring.

Uitverkoop

Manfield schoenen (sale up to 50%)
Van Arendonk schoenen