Meteen naar de inhoud

Visa creditcard

Visa Cards

Visa heeft verschillende soorten creditcards voor ieder budget. De World Card is een goede keus voor algemeen gebruik. Wil je liever een hoger bestedingslimiet dan zijn er de Gold Card en Platinum Card. Voor zakelijke reizigers is er de Business Card. Bij deze laatste card kan men de zakelijke kosten scheiden van de persoonlijke uitgaven.

Meer informatie over de verschillende creditcards is te vinden op de website vragenoverleningen.nl waar je tevens een aanvraag kunt doen. Regelmatig is er een actie waarbij je een tablet van Samsung ontvangt of een gratis tegoed.

ICS

De financiële dienstverlener International Card Services BV (ICS) is de Nederlandse marktleider in het uitgeven van creditcards. Het bedrijf is een dochtermaatschappij van de ABN AMRO. ICS verzorgt de transacties en administratie van Visa en Mastercard. Visa is het grootste creditcard bedrijf in de wereld. Je kan er in 200 landen mee betalen. Ook geeft ICS co-branded creditcards uit van bekende bedrijven zoals de ANWB. Leden van de ANWB kunnen profiteren van leuke aanbiedingen als ze met hun Visa creditcard betalen.

Voordelen Visa creditcard

Een creditcard is reuze gemakkelijk omdat je er overal mee kunt betalen. In Nederland is onze bankpas het belangrijkste betaalmiddel maar op het internet en in het buitenland kan je met een bankpas vaak niet terecht. Een auto huren, een etentje in Frankrijk of een artikel kopen in een buitenlandse webshop: met een Visa creditcard kan je (bijna) altijd terecht. Vrijwel alle aankopen die je met de card doet zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Door een gratis app heb je altijd inzicht in je uitgaven. Bovendien krijg je een leuke rentevergoeding als je (positieve) saldo hoger is dan 500 euro. Ook kan je punten sparen bij andere winkels. De Visa creditcard is wel iets duurder dan een card bij de bank. De status van de Visa creditcard daarentegen is een stuk hoger en boezemt meer vertrouwen in bij webshops en in het buitenland.
Sale & Uitverkoop

Goedkope thuiscursus met gratis tablet
British Knights schoenen