Meteen naar de inhoud

Van Arendonk

Van Arendonk werd opgericht in 1960 in het Noord-Brabantse Tilburg door de heer Van Arendonk. Hij begon als een kleine schoenwinkel met een bescheiden collectie, maar wist al snel de harten van veel klanten te veroveren met zijn kwaliteitsschoenen en persoonlijke service. Door de jaren heen groeide het bedrijf gestaag en breidde het zijn assortiment uit.

Collectie Van Arendonk

De collectie van Van Arendonk bestaat uit een breed scala aan schoenen voor zowel dames als heren. Het bedrijf staat bekend om het aanbieden van kwaliteitsschoenen van gerenommeerde merken zoals Floris van Bommel, Magnanni, Giorgio, Tommy Hilfiger en vele anderen. Daarnaast biedt Van Arendonk ook een eigen huismerk aan, dat zich kenmerkt door een combinatie van comfort, kwaliteit en stijl.

Van Arendonk richt zich niet alleen op luxe merken, maar ook op betaalbare, trendy schoenen. Hierdoor kunnen klanten uit verschillende lagen van de bevolking bij hen terecht voor een passend paar schoenen. In de collectie vindt men laarzen, sneakers, pumps, veterschoenen, enkellaarsjes en nog veel meer.

Uitbreiding en online aanwezigheid

In de loop der jaren heeft Van Arendonk zijn fysieke winkels uitgebreid naar verschillende steden in Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf zich aangepast aan de moderne tijd door het lanceren van een online webshop in 2012. Hierdoor kunnen klanten overal ter wereld genieten van de uitgebreide collectie en service van Van Arendonk.

De online winkel biedt een gebruiksvriendelijke interface en een gedetailleerde zoekfunctie, waardoor klanten eenvoudig hun gewenste schoenen kunnen vinden. Bovendien staat Van Arendonk bekend om zijn uitstekende klantenservice, zowel in de fysieke winkels als online.
Schoenen aanbiedingen

Manfield schoenen & sale