Meteen naar de inhoud

Pampers aanbieding

Pampers Easy Up Broekjes
De broekjes zijn gemakkelijk in gebruik door zijn rekbare zijkanten.
Er zijn drie maten voor peuters met een gewicht tussen de 8kg-18kg.

Pampers Underjams Pyjamabroekjes
De broekjes zijn er in twee types: een voor jongens en een voor meisjes. De Underjams zijn uitstekend geschikt voor kinderen die nog moeite hebben om hen plassen op te houden in de nacht. De broekjes zitten erg comfortabel. De grootste maat is de L/XL die tot 39kg gaat.

Pampers luiers New Baby

Pampers is het favoriete merk luiers van veel ouders door het comfort, gebruiksgemak en de uitstekende kwaliteit. Pampers New Baby is de luier voor pasgeboren baby’s. De luier is zacht en ademend, heeft een uniek absorptielaagje en urine indicator. Er zijn vier maten voor baby’s met een gewicht van 1-7kg.

Pampers New Baby Sensitive
Een zeer zachte luier voor pasgeboren baby’s met een gevoelige huid. Er zijn extra huidverzorgingsingrediënten in het materiaal toegevoegd.

Pampers Baby Dry
Deze luier is speciaal voor de nachtelijke uren. De luier kan tot wel 12 uur meegaan. Er zijn 7 maten beschikbaar voor baby’s van 3kg tot peuters van meer dan 16kg.

Pampers Active Fit
Deze luier is bestemd voor baby’s tot peuters. De stof is sterk en absorberend met veel vrijheid om te bewegen. Er zijn zes verschillende maten: 3(4-9kg) 3+(5-10kg), 4(7-18kg), 4+(9-20kg), 5(11-25kg) en 5+(13-27kg).

Simply Dry
Een fijne luier om overdags in te spelen voor baby’s en peuters van 4kg tot 25kg.

Uitverkoop Kleding & schoenen

Bristol sale
HEMA sale
Van Arendonk schoenen
Manfield schoenen (sale tot 50%)
Spartoo Fashion
Wannahaves Fasion
Opposuites toffe pakken