Meteen naar de inhoud

Televizier

Televizier werd in 1963 opgericht door de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) om als omroepgids te dienen voor haar kijkers. Het blad groeide al snel uit tot een van de populairste tv-gidsen in Nederland, mede dankzij de uitgebreide programmagegevens en achtergrondinformatie over programma’s en persoonlijkheden uit de televisiewereld.

Inhoud

Televizier biedt haar lezers een uitgebreid overzicht van de tv-programmering, inclusief zowel Nederlandse als internationale zenders. Naast de programmagegevens besteedt het magazine aandacht aan interviews met bekende en opkomende tv-persoonlijkheden, reportages over nieuwe series en films, en nieuws over de laatste trends en ontwikkelingen in de televisie-industrie.

Ook recensies van series, films en documentaires maken deel uit van de inhoud, evenals columns van bekende Nederlanders en televisie-experts. Verder bevat het blad diverse themapagina’s die dieper ingaan op bepaalde genres, zoals misdaad, drama, komedie en reality.

De Televizier-Ring

Een belangrijk aspect van Televizier is de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Televizier-Ring, de publieksprijs voor het beste televisieprogramma van het jaar. Deze prestigieuze prijs, die sinds 1964 wordt uitgereikt, is een erkenning van kwaliteit en populariteit in de Nederlandse televisiewereld. Naast de hoofdprijs worden er ook prijzen uitgereikt in andere categorieën, zoals de Zilveren Televizier-Sterren voor beste presentator en presentatrice, en de Televizier Talent Award voor aanstormend talent.

Digitalisering

Met de opkomst van digitale media heeft Televizier zich aangepast aan de veranderende behoeften van haar lezers. Naast de gedrukte versie van het magazine biedt Televizier ook een online platform met up-to-date programmagegevens, nieuws en artikelen. Bovendien kunnen lezers via de website en app hun eigen kijkagenda samenstellen en herinneringen instellen voor hun favoriete programma’s.

Uitverkoop

Rondreizen met een groep
Fletcher Hotels aanbiedingen