Meteen naar de inhoud

Libelle

Libelle is een toonaangevend Nederlands tijdschrift, opgericht in 1934. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire weekbladen in Nederland, met een sterke focus op vrouwen en hun interesses. De naam “Libelle” is afgeleid van het Latijnse woord voor libel, wat staat voor lichtheid, elegantie en snelheid. Deze eigenschappen weerspiegelen de kernwaarden van het tijdschrift en de inhoud die het biedt.

Doelgroep Libelle

Het tijdschrift richt zich voornamelijk op vrouwen van middelbare leeftijd, maar het heeft een brede aantrekkingskracht en biedt content die voor alle leeftijden interessant is. Libelle heeft een grote variëteit aan onderwerpen, waaronder mode, beauty, gezondheid, culinair, reizen, wonen en persoonlijke verhalen. Daarnaast bevat het tijdschrift ook prikkelende interviews, informatieve reportages en inspirerende columns van bekende Nederlanders.

Online en sociale media

Libelle heeft zich in de loop der jaren aangepast aan de digitale wereld en is tegenwoordig niet alleen in printvorm te vinden, maar ook online via de website Libelle.nl. Hier kunnen lezers op elk moment van de dag terecht voor actuele informatie, tips en inspiratie op het gebied van lifestyle, mode, gezondheid en meer. Ook op sociale media is Libelle actief, met accounts op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube, waar het tijdschrift haar lezersgemeenschap verder uitbreidt en interactie met haar publiek bevordert.

Libelle Zomerweek en evenementen

Een van de jaarlijkse hoogtepunten van het tijdschrift is de Libelle Zomerweek, een groot evenement dat sinds 1996 wordt georganiseerd. Gedurende deze week komen duizenden bezoekers samen om te genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals workshops, modeshows, optredens en proeverijen. De Libelle Zomerweek biedt bezoekers de kans om in een gezellige, ontspannen sfeer nieuwe ervaringen op te doen en inspiratie op te doen.

Uitverkoop & sale

Fletcher Hotels – arrangement aanbiedingen
Van Arendonk schoenen (sale dames- en herenschoenen + accessoires)
Manfield schoenen (sale tot 50%)
Spartoo (merkschoenen en kleding)