Meteen naar de inhoud

Bristol actie

Geschiedenis en Oprichting

Bristol is opgericht in 1973 en heeft sindsdien haar aanwezigheid in Nederland gestaag uitgebreid. Het bedrijf is onderdeel van de Belgische Euro Shoe Group, een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in de schoenen- en kledingbranche. Met de oprichting van Bristol heeft de Euro Shoe Group haar activiteiten uitgebreid naar de Nederlandse markt.

Winkelnetwerk en Online Aanwezigheid

Bristol heeft momenteel meer dan 100 filialen verspreid over Nederland, wat zorgt voor een goede landelijke dekking. Naast fysieke winkels heeft Bristol ook een sterke online aanwezigheid met een uitgebreide webshop. Klanten kunnen hier eenvoudig en snel de nieuwste collecties bekijken en aankopen doen, met de mogelijkheid tot thuisbezorging of afhalen in een filiaal naar keuze.

Productaanbod

Het assortiment van Bristol bestaat uit kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. De modeketen biedt een gevarieerd aanbod van casual en sportieve items, maar ook meer formele kleding voor speciale gelegenheden.

Kleding & schoenen

Bristol is de kledingwinkel als u op zoek bent naar betaalbare kleding voor het hele gezin. Bristol verkoopt schoenen, sneakers, kleding, accessoires, sportartikelen en benodigdheden voor camping en vrije tijd.