Meteen naar de inhoud

iPhone aanbiedingen

iPhone 6
De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn onbetwist de best verkopende smartphones op het moment. In het eerste verkoopweekend in september 2014 werden in totaal 10 miljoen stuks van de iPhone 6 verkocht. In het vierde kwartaal in 2014 stond de teller op 74 miljoen verkochte exemplaren iPhones.
Ter vergelijking: in het 4e kwartaal van 2009 waren dit nog geen 9 miljoen verkopen. Een nieuwe iPhone 6 met 16 GB opslagcapaciteit kost op de website van Apple €639. Het model met 64 GB kost €749. De 6 Plus is een stuk groter en lijkt meer op een phablet. Het Plus model is er vanaf €749. Je krijgt een jaar garantie op de smartphone en 90 dagen ondersteuning. Door een extra Applecare verzekering te kopen ben je een extra jaar verzekerd voor reparaties. Het eigen risico van deze verzekering ligt tussen de €69 en €99.

Seniorentelefoon

Een seniorentelefoon is een eenvoudige smartphone met een noodknop. Je kan er alleen mee bellen en smsen. De knoppen zijn groot en overzichtelijk en je kan het geluid extra hard zetten. De toetsenborden zijn verlicht. Hoewel de seniorentelefoons minder functies hebben dan de gangbare modellen zijn ze wel een stuk duurder. Het prettigst in gebruik zijn seniorentelefoons met een groot scherm en een flink intern geheugen. Een aantal toestellen van het merk Doro PhoneEasy werden als beste getest door de Consumentenbond.

Sale

Watch2Day (horloge deals)
Manfield schoenen
British Knights (BK) (urban sneakers)
Donnay jogging (multipacks, sale)