Meteen naar de inhoud

Goedkope gloeilamp

Het bedrijf Gloeilampgoedkoop werd in 2012 opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van gloeilampen, halogeenlampen en LED lampen. Het assortiment omvat meer dan 1600 producten. Veel lampen zijn in voorraad en kunnen de andere dag al geleverd worden.

Gloeilamp of LED?

Het kopen van gloeilampen wordt tegenwoordig afgeraden, aangezien ze veel minder energiezuinig en milieuvriendelijk zijn dan andere verlichtingsopties zoals LED- en spaarlampen. LED-lampen zijn duurzamer, verbruiken minder energie en hebben een langere levensduur. Door voor LED- of spaarlampen te kiezen, draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u op de lange termijn op uw energiekosten.

LED lampen

LED-lampen zijn verlichtingsapparaten die gebruikmaken van LED’s (Light Emitting Diodes) om licht uit te stralen. LED’s zijn elektronische halfgeleiderapparaten die elektrische energie omzetten in licht. Het zijn kleine, duurzame en energiezuinige lampen die vaak gebruikt worden als alternatief voor traditionele gloeilampen en fluorescentielampen.
Sale & Uitverkoop

Goedkope thuiscursus met gratis tablet
British Knights schoenen