Meteen naar de inhoud

Gorilla Sports

Fitness & sportscholen

Het assortiment van Gorilla Sports in Nederland is zeer uitgebreid en omvat producten zoals halters, kettlebells, dumbbells, fitnessapparaten, banken en rekken, evenals accessoires zoals pols- en enkelgewichten, springtouwen, weerstandsbanden en yogamatten. Hiermee bedient Gorilla Sports een breed scala aan klanten, van beginnende sporters tot professionele atleten en sportscholen.

Website verzorgd

Gorilla Sports heeft een gebruiksvriendelijke website waar klanten in Nederland gemakkelijk hun gewenste producten kunnen vinden en bestellen. De website bevat gedetailleerde productinformatie, afbeeldingen en specificaties, evenals klantbeoordelingen en een uitgebreide vraag-en-antwoordsectie om eventuele twijfels weg te nemen. Daarnaast biedt Gorilla Sports gratis verzending voor bestellingen boven een bepaald bedrag en heeft het bedrijf een klantenservice die zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar is voor vragen en opmerkingen.

Fysieke winkels

Hoewel Gorilla Sports voornamelijk bekend staat om zijn online aanwezigheid, heeft het bedrijf ook fysieke winkels in Nederland. Deze winkels zijn strategisch gelegen in stedelijke gebieden, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om producten in het echt te bekijken en eventueel uit te proberen voordat ze tot aankoop overgaan.

Naast de verkoop van fitnessapparatuur investeert Gorilla Sports in de Nederlandse fitnessgemeenschap door middel van sponsoring en partnerschappen met lokale sportscholen, sportevenementen en atleten. Het bedrijf ondersteunt ook maatschappelijke initiatieven op het gebied van gezondheid en welzijn, waardoor het een positieve impact heeft op de gemeenschappen waarin het actief is.
Sale & Uitverkoop

Spartoo (duizenden merken schoenen en kleding)