Meteen naar de inhoud

Feestkleding

Feestkleding kan variëren afhankelijk van het soort evenement waar je naartoe gaat. Hier zijn enkele veelvoorkomende evenementen en de bijbehorende feestkleding:

– Bruiloft: Voor een bruiloft is het belangrijk om de dresscode op de uitnodiging te volgen. Dit kan variëren van casual tot black tie. Over het algemeen zijn nette jurken, pakken of jumpsuits geschikt voor dames en pakken of blazers met nette broeken voor heren.

– Cocktailparty: Cocktailkleding is meestal geschikt voor deze gelegenheid. Voor dames betekent dit vaak een korte, elegante jurk en voor heren een pak met een stijlvolle das of een nette blazer met een overhemd en een broek.

– Gala of black-tie evenement: Bij een gala of black-tie evenement dragen dames meestal een lange avondjurk, terwijl heren een smoking dragen met een zwarte strik en zwarte lakschoenen.

– Themafeest: Bij een themafeest is het belangrijk om je kleding af te stemmen op het thema. Dit kan variëren van kostuums uit een bepaalde tijd of cultuur tot kleding geïnspireerd door films, boeken of andere popcultuur.
– Bedrijfsfeest of -evenement: Afhankelijk van het bedrijf en de gelegenheid kan de dresscode variëren van casual tot formeel. Vaak is zakelijke kleding geschikt, zoals een nette jurk, rok of broek met een blouse voor dames en een pak of blazer met een overhemd en een broek voor heren.

– Verjaardagsfeest: De kleding voor een verjaardagsfeest hangt af van de locatie, het tijdstip en de wensen van de gastheer/gastvrouw. Over het algemeen is een nette, casual outfit geschikt, tenzij er een specifieke dresscode wordt aangegeven.

Uitverkoop

HEMA sale & aanbiedingen
Van Arendonk schoenen
Manfield schoenen & Accessoires
Spartoo