Meteen naar de inhoud

Boxspring

Bekende merken die boxspring bedden aanbieden zijn Auping, Carpe Diem, Eastborn, Hästens, Pullman en Swissense. De prijzen van deze bedden kunnen oplopen tot wel 8000 euro.

Luxe boxspring op maat gemaakt

Een Nederlands bedrijf dat luxe boxspring bedden maakt is Nilson. Veel mensen zullen de naam waarschijnlijk niet kennen maar de bedden hebben een zeer goede reputatie. Alle bedden en meubelen worden op bestelling gemaakt en zijn volledig naar de wensen van de klant. Klanten zijn o.a luxe hotels wereldwijd. Het spreekt voor zich dat de beste kwaliteit materialen in deze luxe bedden zijn verwerkt. Nilson zorgt tevens voor de aflevering en montage. Een van hun top modellen is het Hilton Bed met een massief beukenhout frame en handgeknoopte matras en topmatras. Prijzen zijn niet zichtbaar op de website. Men moet hierover online informatie opvragen. In Barneveld is een showroom waar de complete collectie is te zien.

Elektrische boxspring

Leenbakkers topmodel is Boxspring Trondheim met een elektrisch verstelbaar slaapsysteem. Het luxe bed heeft twee gescheiden matrassen met 7 comfortzones en die individueel in te stellen zijn. Het elektrisch verstelbaar rug- en beengedeelte zorgt ervoor dat een nog lekker rechtop kan zitten om wat te lezen terwijl de partner kan gaan slapen. Het grootste type (180 x 200 cm) kost 1599 euro.
Goedkope bedden
De goedkoopste boxspring bedden van Wehkamp hebben bonell-vering. Het boxspring model Larvik (140 x 200) is inclusief een hoofdbord en heeft een actieprijs van 339 euro . Hetzelfde model maar dan 180 cm breed kost 100 euro duurder. Leenbakker heeft model Kopenhagen; dit is een modern model met witte leatherlook bekleding, dikke schuimlaag en inclusief hoofdbord. De afmetingen zijn 160 x 200 cm en de actieprijs is vanaf 525 euro. Het bed bestaat uit twee matrassen. De instaphoogte is 52 cm. Ikea’s goedkope keus is boxspring combinatie Arbakka. Dit model is 140 x 200 cm en kost 549 euro. Het is een modern design bed met stalen poten. Het bed van 160 x 200 cm kost 70 euro duurder.

Sale & Uitverkoop

Goedkope thuiscursus met gratis tablet
British Knights schoenen